Η Εταιρεία

Η AXION HEALTH, με έδρα στην Αθήνα, ξεκινώντας την λειτουργία της το 2011, δραστηριοποιείται σχεδόν σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με απευθείας πώληση των προϊόντων της σε δημόσιες και ιδιωτικές νοσοκομειακές μονάδες, σε φαρμακεία καθώς και στους ελεύθερους επαγγελματίες του χώρου της υγείας.
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που διαθέτει σε νοσοκομειακές μονάδες απευθύνονται στον χειρουργικό τομέα και αφορούν εμφυτεύσιμα υλικά, όπως πλέγματα κηλών, αιμοστατικά patch, αντισυμφητικές μεμβράνες, οστικά μοσχεύματα για ορθοπεδική και νευροχειρουργική χρήση, όπως επίσης και στον θωρακοκαρδιοχειρουργικό τομέα, με βαλβίδες καρδιάς, αεροστατικές μεμβράνες και άλλα διάφορα μοσχεύματα.
Διαθέτει επιπλέον και μια γκάμα αναλώσιμων υγειονομικών υλικών και ειδικότερα, γάντια μιας χρήσης latex αποστειρωμένα και μη, γάντια πολυαιθυλενίου και βινυλίου, όπως επίσης μάσκες χειρουργείου και αιμοστατικές γάζες.
Στον χώρο των φαρμακείων δραστηριοποιείται με παραφαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα, όπως θερμόμετρα νέας γενιάς, αντισηπτικά gel, γάντια ατομικής υγιεινής σώματος, μάσκες ομορφιάς προσώπου και άλλα προϊόντα.